Nga e Para - Familja Haxhiu - 14 Maj 2019 - Reality Show - Vizion Plus

  • Diupload pada

    Durasi 52:22Ayant aimé :

    http://www.vizionplus.tvhtt... Haxhiu, kryefamiljare 50 vjeçe, punon sanitare, Kasandra Haxhiu 18 vjeçe, vajza e madhe, maturante, dëshira e saj të bëhet inxhiniere, por edhe piktura i pelqen shume, Kanela 16 vjeçe dhe Kristjani 12 vjeç, fëmijë i shkathët, pavarësisht peshës së madhe qe ka, të kujdeset për tre femra, nuk harron kurrë të buzëqeshë, dëshira e tij eshte të bëhet arkitekt. Ai vuan nga astma për shkak të lagështirës që ka shtëpia. Vasilika prej më shumë se 10 vitesh nuk ka parë një ditë të bardhë, pas vdekjes së bashkëshortit, u përball me pas edhe me problemet në frymëmarrje të djalit. Me ndihmën e banorëve ata sot kanë një shtëpi të tyre. Banorët e zonës e kanë ndihmuar me moblije e sende të tjera, por prapë kushtet e kane bere ate te pabanueshme, arsyeja është lagështira e madhe. Banesa ka nevojë për suvatim jashtë, zgjidhjen e problemit të lagështirës, dyer e dritare, mobilim etj.

    Channel Vizion Plus TV

Play Audio